VAN

VAN PIC 02

ЕКСТЕРИОР

Кемперите под наем от категория Ван са истински привличащи вниманието със своя динамичен външен дизайн. Тези компактни модели кемпери са много подходящи за градски улици или круизи по тесни пътища в планината.

VAN PIC 03

ИНТЕРИОР

Интериорът на тази категория домове под наем е проектиран за двама души. Тази категория има едно двойно легло с иновативния матрак със студена пяна в задната част на автомобила и компактна зона за хранене в предната част на автомобила. Практическият дизайн на кухнята има всички основни функции и достатъчно място за съхранение. Бордовата технология е същата, като при по-големите модели за наемане, включително интелигентното LED осветление и най-съвременните системи за управление на батерията и отоплителна система

VAN PIC 04

Добре оборудвани

Въпреки че външните размери са малки, кемперите категория Ван имат същите прекрасни удобства, като по-големите ни модели: модерна баня, кухня с двоен котлон, хладилник с капацитет 70 литра, както и пълно оборудване за готвене и сервиране. Стандартното оборудване е същото като в другите ни добре оборудвани кемпери, включително подложки за нивелиране на превозното средство, електрически кабел, маркуч за вода и др.

Моля, обърнете внимание, че видовете кемпери под наем, показани на този уебсайт, са само за илюстрация. Действителният кемпер може да се различава в зависимост от модификацията от снимките. Touring Cars си запазва правото да променя спецификациите и / или да доставя подобно или по-висок клас превозно средство за рекламираната цена без предварително уведомяване.