MEDIUM

ЕКСТЕРИОР

Кемперите под наем от средна категория са красиви полу-интегрирани модели. Поради своите размери тази категория е подходяща както за градски улици, така и за извънградски живописни маршрути. Тези кемпери под наем са може би най-модерната концепция за такъв тип автомобили, аеродинамични и едновременно с това с достатъчно вътрешно пространство.

ИНТЕРИОР

Интериорът на този елегантен кемпер под наем е винаги с най-новия дизайн. Този модел разполага с двойно легло, което може да се спусне от тавана. В допълнение към разтегателното легло, този модел има или фиксирано двойно легло, отделни легла, които могат да се съединят заедно, или 2 етажно легло. Има отлични места за съхранение на всичките ви вещи и наистина просторен гараж за чанти за голф, куфари и др. Освен това, интелигентният интериорен дизайн на тази категория кемпери под наем създава усещане за простор.

Добре оборудвани

Всички кемпери под наем категория Medium имат прекрасни удобства: модерна баня, кухня с двоен котлон, хладилник с капацитет 90 литра, както и пълно оборудване за готвене и сервиране. Стандартното оборудване е същото като в другите ни добре оборудвани кемпери, включително подложки за нивелиране на превозното средство, електрически кабел, маркуч за вода и др.

Моля, обърнете внимание, че видовете кемпери под наем, показани на този уебсайт, са само за илюстрация. Действителният кемпер може да се различава в зависимост от модификацията от снимките. Touring Cars си запазва правото да променя спецификациите и / или да доставя подобно или по-висок клас превозно средство за рекламираната цена без предварително уведомяване.