FAMILY

FAMILY PIC 02

ЕКСТЕРИОР

Тази категория разполага с най-големите ни алкован модели на кемпери под наем, с красив бял екстериор и модерен вид.

FAMILY PIC 03

ИНТЕРИОР

Тази категория е най-голямото превозно средство в нашия автопарк. Кемперите от голямата категория разполагат с най-широките двойни легла, които ще намерите в кемпера под наем и много място за придвижване. Тази особено добре проектирана категория на кемпери ви позволява да се разпрострете или да поканите приятели за забавно пътуване до всяка точка на Европа.

В допълнение към големите легла, тази категория кемпери под наем предлага голямо място за багаж, чудесен практичен дизайн и голям хладилник с вместимост 150 литра.

FAMILY PIC 04

Добре оборудвани

Нашите висококачествени кемпери под наем включват модерна баня с големи огледални шкафове и отделно пространство за душ. Също така уредите за готвене в този модел кемпер са най-големите в нашата моделна гама с котлони с три горелки. Кухнята е пълна с прибори за готвене и хранене, така че всичко необходимо за приготвяне на местните рецепти вече е налице. Основното оборудване във всички наши кемпери под наем включва подложки за нивелиране за превозното средство, електрически кабел и маркуч за вода.

Моля, обърнете внимание, че видовете кемпери под наем, показани на този уебсайт, са само за илюстрация. Действителният кемпер може да се различава в зависимост от модификацията от снимките. Touring Cars си запазва правото да променя спецификациите и / или да доставя подобно или по-висок клас превозно средство за рекламираната цена без предварително уведомяване.