Категории Кемпери

Категории кемпери

Разгледайте дори най-отдалечените места с кемперите на Touring cars

Кемперите за наемане на Touring Cars са проектирани с особено внимание, за да отговарят на нуждите на нашите клиенти. В сътрудничество с водещия производител на кемпери и каравани Hobby, подбираме нашият премиум автопарк, така че да гарантира съвременен дизайн и модерна функционалност. Всички дестинации имат места, където къмпинг инфраструктурата не е налична. Не се притеснявайте, кемперите ни за наемане могат са оборудвани, такa че могат да се използват без къмпинг инфраструктура, дори през зимните месеци.

Нов Автопарк

Кемперите ни под наем представляват най-доброто налично качество, като всички са с пробег по-малък от 100 000 км. Качеството на нашия автопарк е важно за нас и за да запазим чист и красив, всички наши кемпери под наем ще преминат през четири независими проверки преди всеки клиент, за да му осигурят безгрижна почивка. Този процес отнема най-малко три часа и включва основно почистване, цялостна техническа проверка и персонализирана подготовка за следващия си гост.

Запознайте се с Вашия кемпер

Нищо не може да бъде по-лесно с висококачествен, напълно оборудван кемпер. Научете повече подробности за характеристиките на автопарка на Touring Cars

 

VAN PIC 01

VAN

Страхотен за градски обиколки и почивки за двойки

Категорията на компактните кемпери e истински привличаща вниманието със своя модерен и динамичен външен дизайн. Тези компактни модели в стил Ван са много подходящи за градски улици или за обиколки по тесни пътища в планината.

Въпреки че външните размери са малки, Ванът включва същите прекрасни удобства, като нашите по-големи модели: спалня, модерна баня и пълно оборудване за готвене и сервиране

Прочети повече…

MEDIUM PIC 01

MEDIUM

Приятна луксозна почивка за до четирима души

Тази категория кемпери под наем е може би най-универсалната. Предлага ви петзвездно настаняване, с което лесно можете да отидете до най-отдалечените места. Това е идеалният кемпер под наем за разглеждане, както на бреговете на Северния ледовит океан, така и за обикаляне из населените места на Гърция. Тази категория побира комфортно до 4 души и осигурява отлично място за багаж.

Кемперите под наем от средна категория са красиви полу-интегрирани модели. Поради своите размери тази категория е подходяща както за градски улици, така и за извънградски живописни маршрути.

Прочети повече…

FAMILY

Най-добрият вариант за семейства и групи до шест души с много багаж

Кемперите в тази категория разполагат с възможно най-голямо пространство и с три двойни легла: едно в предната част на автомобила над кабината, второ може да се трансформира от зоната за сядане в средата на кемпера под наем и трето в задната част на кемпера. Нашите кемпери под наем в категория Large предлагат възможно най-голямото място за съхранение и място за всичките ви вещи. Когато избирате тази категория, не е нужно да оставяте нищо.

Тази особено добре проектирана категория на кемпери ви позволява да се разпрострете или да поканите приятели за забавно пътуване до всяка точка на Европа.

Прочети повече…